Bafra Belediyesi'nin başlattığı 'Bafra Benim Evim' projesi kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nazmiye Demirel Ortaokulu öğrencileri temiz bir çevre bilinci oluşturmak adına ilçe genelinde broşür dağıttı. Ayrıca kampanya kapsamında, okullara atık pil toplama kutuları, Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtıldı. Billboardlar ve sosyal medyada çeşitli görseller ve metinler kullanılarak yapılan bilinçlendirme çalışmaları da sürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

2017 yılında planladıkları 12 projeyi de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, "Bu süre zarfında ayrıca sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verdik. Öğrencilerimizi sinema ve tiyatro ile buluşturduk. Hemşehrilerimi ziyaret etmeye ve onlarla beraber olmaya devam ediyoruz" dedi.

TEMİZ ÇEVRE SAĞLIKTIR

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bafra Benim Evim' çalışmamızı önceki yıllarda yapmıştık. Bu çalışma ile çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesini hedefliyoruz. Temiz çevre insanların kendisine ve yaşadıkları yerlere gösterecekleri özenle gerçekleşmektedir. Böyle bir çalışma ile toplumsal duyarlılık daha da artacak ve bu kültürümüzü gelecek nesillere de aktarmış olacağız. Hem kendimizin temiz bir çevrede yaşaması hem de gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için hepimize büyük görevler düşüyor. Bu amaçla başlattığımız çalışmalar hemşehrilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından takdirle karşılandı ve büyük destek gördü."