Bafra Belediyesi, eğitime desteğini aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, okul ve cami bahçelerindeki düzenlemeler, öğrencilere kırtasiye, çanta ve okul kıyafeti yardımlarının yanı sıra eğitim kurumlarındaki çöp konteynırlarını da dezenfekte ediyor.
Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından takdirle karşılandı.

SEFERBERLİK HALİNDEYİZ

Belediye ekiplerinin ilçe genelinde seferberlik halinde çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Çalışmalarımız asfalt-beton yol, kaldırım, çevre düzenlemeleri, sosyal etkinlikler olarak devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, ilçemizde periyodik olarak yaptığı çöp konteynırlarını dezenfekte çalışmalarını, okullarımızda da sürdürüyor. Okullarımızın ve camilerimizin bahçelerinde çevre düzenlemeleri, kaldırım ve kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmalar devam ediyor. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin savunucusu, yarınlarımızı emanet edeceğimiz umutlarımızdır. Her zaman öğrencilerimizin, fedakar meslektaşlarım öğretmenlerimizin, velilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.