Samsunlu Sanatçılar Derneği (SASAD) Başkanı Ömer Umutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ile Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti.

MARKALARA İHTİYAÇ VAR

Ziyarette konuşan Başkan Umutlu, "Samsun, kültür-sanat anlamında her branşın mevcut olduğu bir şehir olarak Türkiye'de önemli bir yere sahip. Ancak Samsunlu sanatçılar bir çatı altında değildi. 2004 yılında derneğimizi kurduk ve sanatçıları bir çatı altında topladık. SASAD, Samsun'daki sanatçılar adına tek yapıdır. Bununla ilgili bir sanat müziği koromuz var. SASAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tiyatrodan Sorumlu Cumhur Kocaoğlu yönetmenliğinde bir de tiyatro topluluğumuz oldu. Panel, şiir dinletisi ve resim sergisi gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Samsun'un markalara ihtiyacı var. Samsun'daki sanata ve sanatçıya destek olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Şenocak ve Uzun ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Haber Medya Grubu olarak sanata ve sanatçıya gereken desteği verdiklerini, bundan sonra da aynı desteğin devam edeceğini ifade etti.

Emre PANK