Edinilen bilgiye göre, Anadolu yakasında evlerden çalınan ve kontak üzerinde unutulan anahtarlarla onlarca araç çalan oto hırsızlık şebekesi Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Uzun süredir lüks araçları çalan Kürşat K., Rıdvan Ç., Ali Can Y. ve Muhittin B. gözaltına alınarak Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Zanlıların yapılan sorgularında her birinin ayrı ayrı onlarca suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Zanlılar yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, zanlıların kontak üstü hırsızlık anı bir iş yeri kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde sürücü kullandığı ekmek dağıtım aracını çalışır vaziyette bırakıyor ve araçtaki ekmekleri iş yerine taşıyor. Aracın çalışır vaziyette olduğunu takip eden zanlılar araca binerek araç ile birlikte olay yerinden kaçıyor.

Kovalamaca yaşanmıştı
Hırsızlık zanlıları ile geçtiğimiz gece Sultanbeyli Asayiş Büro ekipleri arasında kovalamaca yaşanmış, kovalamaca sırasında polis havaya ihtar atışı yapmıştı.

(Özel haber) Anadolu yakasının korkulu rüyası oto hırsızlarına polis operasyonu