Samsunspor'u en son Süper Lig'e çıkaran isim Hüseyin Kalpar'ın, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayırması teknik direktör arayışlarına yeni bir boyut kazandırdı. Başkan Erkurt Tutu Erkan Sözeri'den olumsu cevap alamayınca listesindeki diğer adaylarla görüşmelerine başlamıştı. Hafta başında Hüseyin Kalpar'ın Gazişehir'den istifa edeceği yönündeki söylentiler, önceki gün gerçek olunca, rota bir anda deneyimli çalıştırıcıya kaydı.

BUGÜN GÖRÜŞECEKLER

Her ne kadar Samsunspor yönetiminden Başkan Erkurt Tutu da dahil hiçkimse Kalpar'ı aramazken, hatrı sayılı kişilerin önceki gün deneyimli çalıştırıcı ile temasa geçtiği öğrenildi. Kalpar'ın da, bu kişilere sözleşmesini resmen fesih ettikten sonra görüşmenin doğru olacağını söylediği belirtildi. Kalpar ve ekibi dün itibariyle Gaziantep ekibiyle resmi olarak yollarını ayırırken, bugün de Başkan Erkurt Tutu ile birlikte bir görüşme yapması bekleniyor.

CAMİA İKİYE AYRILDI

Camia ve taraftarlar yeni teknik adam konusunda ikiye ayrılmış durumda. Bir kısım yönetimin yoluna Besim Durmuş ile devam etmesi gerektiğini söylerken, diğerleri ise takımın başında Hüseyin Kalpar'ı görmek istiyor. Ancak yönetim altyapıyı emanet ettiği Besim Durmuş'la birlikte ciddi bir yapılanma yaptığı için, düzeni bozmak istemiyor. Yönetim yeni bir teknik adamla anlaşıp, tüm taşları yerine oturtmayı planlıyor. Bugün; bu konuda net gelişmeler yaşanabilir.