Arabanın arkasında unuttukları silahı 2 yaşındaki çocukları alınca ölümcül bir kaza yaşandı. Arabanın arkasındaki silahı bulan 2 yaşındaki çocuk, silahla oynarken annesini vurdu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Olay sonrasında Milwaukee polisi Patrice Price adındaki kadının Salı günü araç kullanırken, sırtından tek kurşunla vurulduğunu bildirdi. Patrice'ın bir yaşındaki diğer oğlu ve annesinin de olay sırasında araçta bulundukları kaydediliyor.

Ölen kadının babası Andre, çok çalışkan biri olarak tanımladığı kızı için 'Artık hayatta değil, içim acıyor, yüreğimde bir düğüm var sanki. Kızımı görmeme, onu son kez kucaklamama bile izin vermediler.' dedi.

ABD'de geçen ay da 4 yaşında bir çocuk Florida'da annesi Jamie Gilt'i benzer bir şekilde vurmuştu. Çocuk, yine bir otomobilin içinde, ön koltuğun altından arkaya kayan silahı almak için bebek koltuğunun kemerini çözerek silaha uzanmış ve annesini vurmuştu. Ancak bu olayda can kaybı olmadı ve anne Gilt kurtuldu.