Okan Bayülgen'in yazıp yönettiği ''Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası''nın final gecesi yapıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, 'Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası' oyuncularından Burcu Kara çıkış kapısında görüntülendi. Sözcü'nün haberine göre, dışarıda kendisini almaya gelen eşi Fırat Parlak'ı bekleyen ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oyun hakkında konuşan Kara, 'Bu gece 'Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası'nın son gecesiydi. Çok güzel bir projeydi benim için. İnşallah devamı gelir. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize de çok teşekkür ediyorum' dedi.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıllarda annesi ve babası için Kars'ta yaptırdığı okullar ile ilgili soruya, 'Haberler doğru arkadaşlar, ama ben okulları yaptıralı baya bir zaman oluyor, birisi annemin diğeri ise babamın ismini taşıyor. Benim için çok büyük bir mutluluktu bu okulları yaptırmak, bu sebeple ailemin ismini de yaşatmış olacağım, zaten onlarda öğretmen oldukları için çok istemişlerdi' dedi. Güzel oyuncu bu hareketiyle ilk olarak babası Ali Kara adına Selim'de Koyunyurdu Ali Kara Ortaokulu'nu, ardından da Kağızman'da annesi adına Çilehane Fatma Kara İlköğretim Okulu'nu yaptırarak ailesini sevindirmiş oldu' cevabını verdi.