Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi oyuncuları, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde buluşup yemek yedi. Sözcü'nün haberine göre, ekibin içinde Beren Saat, Ekin Koç, Berk Cankat, Kadir Doğulu ve diziye yeni dahil olan Boran Kuzum vardı.

Masaya gelen hesabı 'Padişah olan benim' diyerek ödeyen Ekin Koç mekan çıkışı habercileri görmezden geldi. Aynı masada oturan Beren Saat de ekip arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra muhabirlerle köşe kapmaca oynadı. Hızlı adımlarla mekandan uzaklaşan Saat, sorulardan kaçmak için mağazalara girip arka kapısından çıkarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Ekin Koç, Berk Cankat ve Bora Kuzum'la birlikte otoparktaki araçlarına doğru ilerleyen Kadir Doğulu ise sorulan soruları yanıtladı. Doğulu, 'Her zaman olduğu gibi dizi ekibi ile yemeğe geldik yine, Kösem adı altında sürekli toplanıyoruz. İyi bir ekibiz. Dizi iyi gidiyor şükür sıkıntı yok' dedi.

Nişanlısı Neslihan Atagül ile 9 Temmuz'da evlenecek olan ünlü oyuncu hazırlıkların tamamlandığını belirterek, 'İyi her şey bitti, hayırlısı neyse o olacak işte. Bizi de büyük bir heyecan sardı' diye konuştu.