Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Guidou Koçer, PTT 1. Lig'de geçtiğimiz hafta oynadıkları Adana Demirspor maçını ve ligdeki Play-off şansları hakkında Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Futbolda şans faktörünün önemli olduğunu söyleyen Koçer, "Adana Demirspor maçında şansımız yoktu. Benim elimde olsa her maç gol atayım, asit yapayım ve her maçı alalım. Ama bazen maalesef olmuyor. Tabi ben de çok üzüntülüydüm. Gerçekten yapmam gerekiyordu ama olmadı bir türlü. Arkadaşlarımdan, herkesten de özür diledim. Maç içerisinde 1-0 öndeyken, 2-0'ı bulabilseydik çok farklı olurdu. Bir de maç içerisinde arkadaşımızın kırmızı kartından sonra işlerimiz gerçekten zorlaştı. Tabi maçta berabere bitti. 2 puan için üzüldük. Altınordu maçından sonra arkadaşlarım gerçekten inanılmaz onurlu bir mücadele verdi. Gerçekten hepsine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"PLAY-OFF'UN İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ"

Ligde kalan son 3 maçı ve takımın Play-off şansını da değerlendiren Koçer, "Eğer Karşıyaka maçını alırsak ki alacağız. Ondan sonra potanın içerisinde gireriz. Biz zaten mental olarak da hazırız. Biz bu işin içinde olmak istiyoruz. Son haftalara rağmen Play-off potasının içerisindeyiz. Bu maçı alırsak gerçekten Samsun maçı bizim için çok önemli bir maç halini alacak. Ben takımımıza inanıyorum" diye konuştu.