Akşam'ın haberine göre, üç yıl önce tartışmalı bir şekilde dağılan Hepsi Grubu yeniden birleşti. Yasemin Yürük, Cemre Kemer ve Eren Bakıcı'dan oluşan grup, yaza yetiştirmeyi planladıkları single için stüdyoya girdi.

Yeni şarkılarını seçen ve aranjesi üzerinde çalışan grup yakında yeni imajlarıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

HEPSİ GRUBU HAKKINDA

Grup Hepsi 2005 tarihli ilk albümleri "Bir" ile büyük başarı kazandı. Başarılı ve oldukça güzel olan grup elemanları Mete Özgencil ve Süleyman Yüksel'in söz ve besteleriyle stüdyo kayıtlarına girişmiş. Sıkı bir çalışmadan sonra Haziran ayında tamamlanan ve piyasaya sokulan "Bir" isimli albüm ile müzik piyasasına damgasını vurmuştur. Albümde bulunan Olmaz Oğlan, Yalan, Her Şeye rağmen ve 'Üç kalp' parçalara video klip çekildi. En çok Yalan adlı şarkı başarı kazandı ve Türkiye'de 1 numara oldu. Aynı zamanda çıkış parçaları 'Olmaz Oğlan'ın İngilizce versiyonuyla yurt dışında da sevilmişlerdir.

Grubun üyeleri 2007 yılında Hepsi1 adlı televizyon dizisinde rol almıştır. Bu dizi Show TV'de ve ATV'de yayınlandı.

Hepsi1 dizisi sona erdikten sonra 2008'in Mayıs ayında 3. stüdyo albümleri çıktı. Bu Şaka 10+1 isimli albümde bir yeni şarkı ve on adet klasik cover şarkı vardır. Yeni şarkı 4 peynirli pizza" kliplendi. "4 peynirli pizza" Kenan Doğulu'nun Hepsi'ye yazdığı şarkıdır. Bu albümde Ozan Doğulu Kenan Doğulu ile çalışmışlardır.

GRUBUN ÜYELERİ

Eren Bakıcı - 18 Mayıs 1984'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimini 2006'da tamamladı. Londra'da Urdang Dans Akedemisinde ve Budapeşte Dans okulunda eğitim almıştır. Dans@ grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti. Şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış Reklam jingle'ları seslendirmiştir. Yıldızların Altında müzikalinde oynadı. Michael Jackson ve Britney Spears gibi sanatçılarla çalışan Selahattin Kara ile çalıştı.Aynı zamanda "Çok Güzel Hareketler Bunlar" da yer aldı.

Cemre Kemer - 17 Şubat 1985'te İstanbul'da doğdu.Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu'nda okuduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde ortaöğretim ve liseyi bitirdirdikten sonra aynı okulda Klasik Bale eğitimini tamamladı. Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller alan Kemer, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano, oyunculuk dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir. Cemre aynı zamanda yakın arkadaşlarıyla bir şirket kurdu ve prodiction'lık yapıyor.

Yasemin Yürük - 21 Eylül 1986'da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde ortaöğretim ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi'nde Klasik Bale eğitimini tamamladı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano, oyunculuk dersleri aldı. Reklam jingleları seslendirdi. Aynı zamanda "Çok Güzel Hareketler Bunlar" da yer aldı.