Aydın Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar Kulübü tiyatro topluluğu Köşk ilçesindeki ortaöğretim öğrencilerine uyuşturucu ile mücadelede gençlerin bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve mücadelede aktif rol almalarını sağlanması amacıyla 'Zehir' adlı tiyatro oyunu sergilendi.
Tiyatro gösterisi öncesinde öğrencilere Aydın Gençlik Merkezinin etkinlik, aktivite, proje ve gençlik çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak video sunumu gerçekleştirildi. Tanıtımın ardından konuşan Köşk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hakan Aydın, 'Gençler büyük ve güçlü Türkiye'yi sizler inşa edeceksiniz. Bunun için de ruhen, zihnen manen ve bedenen sağlıklı olmalısınız. Bunların olabilmesi için de sigara, alkol ve uyuşturucu gibi her türlü bağımlılık yapan kötü unsurlardan uzak durmalısınız. Bugün burada bu imkanı bizlere sunarak sizlerin bilinçlendirilmesine katkı sağlayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Gençlik Merkezine teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.
Köşk Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen 'Zehir' adlı tiyatro oyununu Köşk Anadolu Lisesi, Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Köşk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı. Tiyatro gösterisinin ardından öğrenciler Aydın Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar Kulübü tiyatro topluluğuna teşekkür etti.

Köşk’te uyuşturucu ile mücadele tiyatrosu sahne aldı