Duman grubu solisti Kaan Tangöze ile olan 6 yıllık evliliğini aldatma yüzünden tek celsede bitiren Seçkin Piriler, eski eşi hakkında önemli bir itirafta bulundu. Sözcü'nün haberine göre, 'Aramızda Kalmasın' programında Salih Keçeci Seçkin Piriler'in Kaan Tangöze'yi hala çok sevdiğini söyledi.

Seçkin Piriler'le aralarında geçen bir konuşmayı anlatan Keçeci, 'Aldatılma söz konusuydu. Boşandı. Seçkin Piriler'le konuştum. Ne acı ne üzücü. İçim cız etti o cümleyi duyunca. 'Abi hala seviyorum' dedi' diye konuştu.

Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler'in, Hakan ve Volkan adında 2 oğlu var.

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

1980 doğumludur. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkaran Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir.

24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.