Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde son antrenmanını sabah saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştiren turuncu-beyazlı ekip, antrenman sonrası havayolu ile Antalya'ya oradan da karayolu ile Alanya'ya geçti. Konaklayacağı otelde kampa giren turuncu-beyazlı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Ligde ilk yarının sonuna yaklaşırken önemli bir dönemeç içerisinde olduklarını ifade eden İpekoğlu, Alanya'ya puan ya da puanlar için geldiklerini ifade etti.

"Ligin ilk yarısını iyi bir puan bareminde tamamlamak istiyoruz" diyen İpekoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Önümüzde üç karşılaşma var. Ligde her karşılaşmanın zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Kendimize güvenen bir ekibiz. Alanyaspor'da bu ligin önemli ekiplerinden bir tanesi. Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı yaptık. Ligin ilk yarısı tamamlanırken önemli dönemeç içerisindeyiz. Alanya'dan puan ya da puanlarla dönüp önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz."

Alanya Oba Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve Cumhur Altay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İzmir Ozan Soykan olacak.