Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'nde Alaçamlılar Derneği tarafından birlik ve beraberlik amaçlı kahvaltısı programı düzenledi.

Dernek bahçesindeki kahvaltı programına, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

SİVİL TOPLUMUN GÜCÜNÜ BİLİYORUM
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, dernek yönetimine ve programa katılanlara teşekkür etti. Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Belediye Başkanı Topaloğlu, kendisinin birçok sivil toplum örgütünde görev aldığını, bu nedenle sivil yapılanmaların toplum üzerindeki etkisini ve gücünü yakından bildiğini dile getirdi.

DÜRÜSTLÜKLE HİZMET EDİYORUZ
Göreve geldikleri günden itibaren dürüstlükle hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Topaloğlu, "Her gün kapımız açık, herkesi bekliyoruz. Sizi dinleyecek ve sorunlarını çözmek için uğraşacak bir belediye başkanınız olduğunu biliyorsunuz. Biz şunu istiyoruz, insanlar gelip geçici kurumlar kalıcıdır. Bu, belediye başkanı için de, muhtarlar için de, melediye meclis üyeleri için de, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri için de aynıdır. Önemli olan, görevleri bıraktıktan sonra insanların ne konuştuklarına bakmaktır" diye konuştu.

19 Mayıs Alaçamlılar Derneği Başkanı Abdullah Bülbül ise, birlik, beraberlik ve kardeşlik kahvaltısına katılan herkese teşekkür etti.

(oa)