TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, Milli Takım arası nedeniyle ilk kez bugün çalıştı. Ülkesine giden yabancıların katılmadığı antrenmanda, hafif tempoda idman gerçekleşti. Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşunun ardından yenileme çalışması yaptılar. Teknik Sorumlu Besim Durmuş ile futbolcular Gökay İravul ve Göksu Türkdoğan, antrenman öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Besim Durmuş: 'Samsunspor'un emrindeyim'
Samsunspor'da her alanda görev alabileceğini ifade eden Besim Durmuş, 'Biz Samsunspor'un emrindeyiz. Burası çocukluğumuzdan beri hayalini kurduğumuz yer. Görevimize devam edebiliriz. Burada ya da alt yapıda görevimi sürdüreceğim. Teknik direktörlük noktasında da camianın beklentisine en iyi şekilde cevap verebiliriz. Alt yapıda da en iyi şekilde görevimizi yapabiliriz' dedi.

Gökay İravul: 'Maç başı 2 puan ortalamasıyla Süper Lig'e çıkarız'
2 maçta 4 puan ortalaması tutturmaya çalışacaklarını belirten oyunculardan Gökay İravul, 'Galibiyet serisi yakalamak için Rize'ye moralli gidiyoruz. Onların da bu ligin iyi takımlarından biri olduğunun farkındayız. Biz de Samsunspor gibi oynadığımızda bu ligin iyi takımlarındanız. İnşallah elimizden geleni yaparak, Rize deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bu lig için her maç 2 puan ortalaması üst lige çıkmak için yeterli oluyor. Sezon sonu hedefimize ulaşmak istiyoruz' diye konuştu.

Göksu Türkdoğan: '3 puanların ve gollerin devamı gelmeli'
Galibiyetlerin sürmesi gerektiğinin altını çizen Göksu Türkdoğan ise, 'Takımın galip geleceğini umuyorduk. Daha önceki haftalarda güzel sonuçlar alamadık. Takım olarak morale ihtiyacımız vardı. Önemli olan bunun devamını getirebilmek. Gol attığım için de çok mutluyum. Hem 3 puanın hem de attığım golün devamını getirmek çok önemli. Bütün şehrin bize destek olmasını bekliyoruz' şeklinde konuştu.
Öte yandan Samsunspor Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, Hüseyin Kalpar konusunun Cuma günü netleşeceğini söyledi.

Samsunspor, Ç.Rizespor maçı hazırlıklarına başladı