Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül, Müftü Yavuz Karabayır ve onun şahsında bütün din görevlilerinin 'Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.
Ziyarete Memur-Sen İl Temsilcisi Nebi Gül ile birlikte Sağlık Sen İl Temsilcisi İbrahim İçoğlu, Büro Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet Yıldırım, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Zakir Yıldız, Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Bem Bir-Sen İl Temsilcisi Erol Şahin, Üniversite Bir-Sen İl Temsilcisi Zafer Arli, , Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Bilal Selçuk, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Orhan, Ulaştırma Memur-Sen İl Temsilcisi Selahattin Sarıkaya ve Diyanet-Sen Erzincan Şube Yönetimi hazır bulundu.
Nebi Gül, ziyarette yaptığı konuşmada; 'Erzincan'a geldiğinizden beri samimi içten davranışlarınızla Erzincan halkının gönlünde taht kurdunuz. Biz Sizlerden razıyız Allah'da razı olsun. Bu günler Kur'an'ın evrensel düsturlarını, bütün dünyaya anlatmamız açısından önemli günlerdir Sayın Hocam, sizin ve sizin şahsınızda bütün din görevlisi arkadaşlarımızın aile ve çocuklarıyla beraber bu anlamlı haftasını kutluyoruz. Din görevlilerimizle olan dostane ilişkilerinizden ve onların problem ve sıkıntılarını aşmak için gösterdiğiniz gayretlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum' dedi.
İl Müftüsü Karabayır, anlamlı ziyaretten dolayı Nebi Gül ve ekibine teşekkür ederek, 'Memur-Sen ailesi nin anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Dünya İslam'ın varlığına ihtiyaç duymaktadır. Canilerin, kandan beslenen dünyanın ilacı, çaresi İslam'dır. Dünya coğrafyasının umuduyuz, çünkü imanın insanı, insan ettiğine inanıyoruz. İslam coğrafyasının umuduyuz, çünkü imanın insanı sultan ettiğine inanıyoruz.Bu dünyanın önce imanla insan olmasına, sonrasında imanla insanlığın sultanı olmasına olan inancımız sonsuzdur.
Sivil toplum örgütlerimizle birlikte kardeşlik düsturu içerisinde daha iyi bir Türkiye ve Erzincan için yapıcı olan her işte beraber olmayı ümit ediyoruz.' dedi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Müftü Karabayır’ı ziyaret ettiler