Futbolcularla ilgili sorunlarda çözümler masaya yatırılırken, devre arasına kadar teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile devam kararı da camiada istikrar anlamında olumlu bulundu.
Bir yandan yeni teknik direktör için temaslarını da sürdüren bordo mavili yönetimde adaylar arasında Hami Mandıralı ve Fatih Tekke isimleri ön plana çıkarken, Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın görevine devam edeceği belirtildi. Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Hurma'nın görevine devam etmesi yönünde karar alındığını açıkladı.
Öte yandan Hafta sonunda Çaykur Rizespor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, kadrosunu büyük ölçüde netleştirdi.
Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'u 3-1 yenip son dönemlerin en rahat galibiyetlerinden birini alırken, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun bazı mevkilerde ideale dönüşü ve olumlu sonuç alması dikkatlerden kaçmadı.
Sol kanatta Yusuf'un varlığı ve forvette Cardozo'nun etkili oyunu, deneyimli çalıştırıcıyı da etkiledi. Sadi Tekelioğlu'nun Rize deplasmanında yine 2 ismi 11'de görevlendirmesine kesin gözüyle bakılırken, ayrıca Aytaç'ın yerine de büyük olasılıkla Özer'in şans bulması bekleniyor.