Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yaptığı açıklama ile Türkiye'ye göz kırptı. Transfer sezonunda en fazla istenen futbolculardan bir tanesi olan Özil, Arsenal'de çıktığı 33 maçta 6 gol atmış ve 18 asiste imza atmıştı. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, 'Türkiye'ye gideceğim demiyorum ancak bu seçeneği de kesinlikle göz ardı etmiyorum' dedi. Bu açıklamasıyla birlikte 'Bir gün mutlaka Fenerbahçe forması giymek isterim.' diyen Mesut Özil, Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı.

ALMAN HABER AJANSINA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Alman futbolcu Sport-Informations-Dienst adlı Alman ajansına yaptığı açıklamalarda, 'Almanya'ya döneceğim ya da Türkiye'ye gideceğim demiyorum, fakat bu seçenekleri de göz ardı etmiyorum.' Dedi. Bilindiği gibi Arsenal'le iki yıllık sözleşmesi olan ve Arsenal tarafından sözleşmesi uzatılmak istenen yıldız futbolcu, bu konuda acelesinin olmadığını ve her seçeneği değerlendirdiğini ifade etti.

FENERBAHÇE MESUT'U İSTİYOR İDDİASI

Mesut Özil'in bu açıklamalarından sonra Fenerbahçe taraftarı yıldız futbolcunun Fenerbahçe forması giyme ihtimali nedeniyle heyecanını gizlemezken, özellikle sosyal medyada Mesut Özil'in Türkiye'ye gelmesi için birçok paylaşım yapıldı. Fenerbahçe'nin de yıldız futbolcuyu istediği fakat maliyeti nedeniyle bu transferin şuan için zor olduğu ifade edildi.