Çataloluk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'nda, dün Trabzonspor Medical Park'ı yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu hafta sonu ise ligde Galatasaray Odeabank ile karşılaşacaklarını, şimdi bu maça odaklandıklarını dile getiren Çataloluk, saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmeye çalışacaklarını vurguladı.

Her iki kulvarda yarışmanın kendilerini yoğun bir tempoya soktuğunu ifade eden Çataloluk, şunları kaydetti:

"Hedeflerimiz; Spor Toto Basketbol Ligi'nde üst sıralara çıkmak, ULEB Avrupa Kupası'nda da başarılı olmaktır. Yeni kadronun uyumu için belirli bir süre gerekiyordu. Bu süreci iyi atlattığımızı düşünüyorum. Ancak bu yıl takım olarak ciddi sakatlıklar yaşadık. Can Maxim Mutaf milli takım kampında sakatlandı ve uzun süreden beri aramıza dönemedi. Kendisi Şubat 2016'dan itibaren aramızda olacak. Keith Simmons bir menüsküs ameliyatı geçirdi. O da yeni yılla birlikte kadromuzda yerini alacak. Bu oyuncularımızın da takıma katılmalarının ardından daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Galatasaray Odeabank maçında da seyircilerimizin bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum."