Sanat Güneşi Zeki Müren'in ölümünün 20. yılı anısına hazırlanan "İşte Benim Zeki Müren" albümünün tanıtımı Sanatçı Belkıs Özener ve prodüktör Murat Yıldırım yapıldı. Zeki Müren'in yıllarca sahne aldığı Bebek Gazinosu yıkıldıktan sonra yerinde yapılan Bebek Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçı Özener, Zeki Müren şarkılarını seslendirdi.

Belkıs Özener yaptığı açıklamada, "Gençliğimde sahneye Zeki Bey'le başladım. Seneler sonra assolist oldum. Bebek'e geldiğim zaman hep içim sızlar. O güzel günleri hatırlarım. Buranın benim üzerimde bir ulviyeti var. Bu yüzden tanıtımın burada olmasını istedim" dedi.

Zeki Müren'in yanında uzun yıllar geçirdiğini ifade eden Özener, "Onunla şarkı söylediğim yılları zaman zaman hatırlardım ama böyle bir albümde yer alacağımı hayal bile edemezdim. Albümde herkes güzel okumuş. Onu bu şekilde yad etmek gerçekten mutluluk verici. Bu albümde hiçbir şey gözetmedik. Ben çok beğendim, gözyaşlarıyla dinledim" şeklinde konuştu. Kıraç, Halil Ergenç ve Mustafa Ceceli'nin de albüme çok yakıştığını ifade eden Özener, 'Zeki Müren Türk sanat müziğinin abidesidir. O, halka hitabı, rengi, samimiyeti, güzel Türkçesiyle kimseyle kıyaslanamaz ama albümde herkes çok güzel okumuş. Zeki Bey'le son döneminde görüşememiş olduğumdan her zaman hüzün duyardım. Bizim üzerimizde emeği büyüktür. Umarım o da bizlere hakkını helal etmiştir" dedi.

Albümün prodüktörlüğünü üstlenen Murat Yıldırım ise, "Zeki Müren bu ülkenin gelmiş geçmiş en büyük sanatçılarından biridir. Zeki Müren, sanatçı olarak dünyada tartışmasız ilk 10'un içine girer. Onu anmak için biz de ölümünün 20. yılı anısına bu albümü hazırladık. Albüm için çok sayıda tebrik aldım. Çok mutluyum. Bir çok önemli köşe yazarından tebrik mesajları almak bizi mutlu etti. Arşivlik bir albüm oldu. Albümde, Muazzez Abacı, Muazzez Ersoy, Funda Arar, Kıraç ve İskender Paydaş gibi 23 sanatçıyı bir araya topladık. Engin Altan Düzyatan ve Halit Ergenç sürpriz oldu, ilk defa bir albümde yer aldılar" şeklinde konuştu.