Borkonut Center, iş dünyasının bütün ihtiyaçlarını tek yapıda buluşturarak, ofis yaşamında Samsun'un havasını değiştirecek. Borsan Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Borkonut Center Office Süit" projesini, 2017 yılında iş dünyasının hizmetine sunmayı amaçladıklarını açıkladı.

YEPYENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Ahmet Şenocak, Borkonut İnşaat'ın profesyonel iş yaşamının yenil nesil ihtiyaçlarını düşünerek gerçekleştirdiği Borkonut Niş İş Merkezi Projesi'nin iş dünyası ve yatırımcıların ofis yaşamındaki beklenti ve taleplerini değiştirdiğini, bu sinerjiyle de "Borkonut Center Office Süit" projesinin de geçmişin köhneleşmiş, dört duvardan ibaret ofislerdeki yaşam anlayışına karşı, yepyeni bir bakış açısıyla hazırlandığını kaydetti.

borr.jpg

ESNEK MİMARİ UYGULAMASI

Borsan Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, ülkemizde artan nüfus ve sermayenin güçlenmesinin, nitelikli ofislere olan ihtiyacı arttırdığını belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Samsun'un ticaret, eğlence ve iş dünyasının merkezi konumundaki İlkadım İlçesi'nde bütün ihtiyaçlarını tek yapıda buluşturarak hazırlanan "Borkonut Center Offıce Süit" projesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan yeni Bölge Adliye Sarayı'nın hemen yanında Borkonut İnşaat'a ait 3 bin 470 metrekare arsa üzerinde tek blok olarak yapılmaktadır. 22 bin 100 metrekare kapalı inşaat alanına sahip zemin artı 11 katlı olarak hayata geçirilecek olan projede, 4 bin 700 metrekare kapalı otopark, blok içersinde 12 adet ticari dükkan ile 143 adet ofis bulunmaktadır. Ofislerin, 64 metrekare ile 143 metrekare aralığında seçenekleri olup, istenildiğinde esnek mimari çözüm imkanıyla 64 metrekareden bin 100 metrekare büyüklüğe ulaşmak mümkündür."

LOKASYON AVANTAJI

Borsan Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Borkonut Center Offıce Süit" projesinin
lokasyon avantajlarını da şöyle dile getirdi: "Bölge Adliye Sarayı yanı, Piazza Alışveriş Merkezi, Anemon Hotel, Doğu Park Sevgi Plajı'na yürüyüş mesafesinde yakındır. Raylı sistem ve toplu taşıma araçları ile trafik sorunu yaşamadan ulaşım kolaylığı ile lokasyon olarak çok avantajlı bir konuma sahiptir. "Borkonut Center Offıce Süit" projemizi 2017 yılının temmuz ayında bitirip, Samsun iş dünyasının hizmetine sunmayı planlamaktayız."

borrr.jpg

YAŞAMI KOLAYLAŞTIRACAK

Samsun'da tüm ihtiyaçları bir yapıda buluşturan "Borkonut Center Offıce Süit" projesinde,
mimari yapısı, sosyal ayrıcalıkları ve en önemlisi geniş ortak alanları ile insan mutluluğunu artıracak ve sosyal yaşamını kolaylaştıracak her detayın düşünüldüğünü anlatan Ahmet Şenocak, farklılığı şöyle sıraladı: "Projemizn teras katında; toplantı salonu, servis mutfağı, tv odası, deniz ve Samsun manzarası eşliğinde dinlenme alanları, mescit, özel kilitli arşiv odaları ile daha derin ve özgür yaşam için; Türk hamamı, relax salonu, fitness, sauna, sergi salonu ve kütüphane imkanları ile günlük koşturmanın yanında kendinize zaman ayırabilir, iş dünyanızı zengin ve güçlü kılabilirsiniz."

EN YENİLİKÇİ EN EKONOMİK

Borsan Gup Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Borkonut İnşaat'ın, her zaman teknolojinin en gelişmiş, yenilikçi ürünleri ile yapmış olduğu imalatlarında en verimliyi, en ekonomik şartlarda kullandırmayı ilke edindiği söyledi. Şenocak, "Buradan hareketle "Borkonut Center Offıce Süit"te ısıtma ve soğutma için, merkezi sistem foncoillerde kullanılan enerji her bağımsız bölümde pay ölçerler imkanıyla belirlenir ve herkes tükettiği kadarını öder. Elektrik ve mekanik tesisatlarda yapının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak gereksinimlerin yanı sıra internet ulaşımında en hızlı hizmeti verecek altyapı oluşturulacaktır. Jeneratör, yangın hidront, otomatik algılama ve söndürme sistemi ile güvenlikli olacaktır. Ayrıca; 3 adet insan, 1 adet yangın kaçış olmak üzere toplam 4 adet asansör bulunmaktadır" dedi.

KÜÇÜK TASARRUFLA BÜYÜK YATIRIM

Ahmet Şenocak, "Samsun'da ilklerin adresi Borkonut Center'dan sahip olunacak herhangi bir birim, üstün mimarı özellikleri sayesinde yatırımcısının da kullanıcısının da değerine değer katacak. Borkonut Center Ofis, küçük tasarruflarla büyük yatırım yapma imkanı vererek, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayacak, her açıdan kazandıracaktır" diye konuştu.