TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ay-Yıldızı ekip, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde antrenman yaptı. Antrenman öncesinde tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, iki hazırlık maçından bir tanesini oynadıklarını belirterek, "Salı günü de nasipse Yunanistan'la oynayacağız. Bu seneyi iyi kapatma adına geçen seneden beri mağlup olmayan takımımızın inşallah 2015 yılını bitirirken, güzel oyun güzel sonuçla bitirmesini temenni ediyorum. Bunun için de hazırlanıyoruz" dedi.

'Mor forma giyeceğiz'
17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle salı günü oynayacakları Yunanistan hazırlık maçında sahaya mor kıyafetlerle çıkacaklarını vurgulayan Terim, "Erken doğan bir farkındalık oluşturmak için ve oyuncularımızla böyle bir mesaj vermek istiyoruz. Biliyorsunuz benim torunum da erken doğdu. Ama gönlümüz istiyor ki Türkiye'nin birçok yerinde iyi bakım görebilsinler. Erken doğduktan sonra daha sağlıklı bir yapıya kavuşmaları için Türkiye'nin her tarafında bu üniteleri çoğaltmalıyız.

Prematüre'de olsa hepsi sağlıklı bebekler ama erken doğdukları için o sağlığa kavuşana kadar olan bölümde ülkemizde biraz eksiklik var. Herkes özel hastaneye gidemeyebilir o yüzden devlet hastanelerimizin de Türkiye'nin her köşesinde erken doğan çocuklarımıza gereken alakayı ihtimamı göstermelerini rica ediyoruz. Onların rengi mormuş mor takıyoruz yarın da mor giyineceğiz" dedi.