Samsun'un tekvando kategorisinde önemli başarılara imza attığını söyleyen Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, "Kazanılan kupalar bunun en önemli örneğidir. Öyleki sporcularımız uluslararası ve ülke genelinde katıldıkları son şampiyonalarda 7 kupa kazanma başarısı gösterdi. Hedefimiz Dünya ve Avrupa arenalarında Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek"dedi

ALTIN ÇAĞ YAŞIYORUZ
Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, tekvando sporunda Samsun'un ülke genelinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Son 6 ayda Samsun'lu sporcuların 7 kupa kazanma başarısı gösterdiğini ve bunun yapılacak şampiyonalarda da süreceğini belirten İbrahim Uzun, "Biz tekvando camiası olarak başarılarımızla konuşulmayı seven insanlarız. Bu sporda ilimiz ulusal ve ülke genelinde önemli başarılara imza atmıştır. Dünya ve Avrupa Şampiyonaları arenalarında adımızı başarılı sonuçlarla duyurduk"dedi.

BAŞARI ARTARAK SÜRECEK
Samsun'un bundan sonrada katılacağı şampiyonalarda çizgisini bozmadan başarı yolunda ilerleyeceğini dile getiren Uzun, "Bu zamana kadar elde ettiklerimiz artık bir kenarda duracak. Amaç bundan sonra da Samsun tekvandosunu başarı çıtasını yükselterek ilerletmek. Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında nice zaferlere imza atacağımıza inanıyorum. Başarılarda emeği olan antrenörlerimizi de yürekten kutluyorum. Ayrıca bizlere herzaman destek olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a teşekkür ediyorum" dedi.

Salim YILDIZ