Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, ilçedeki Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek doktorlar Abdullah Karabük ve Erhan Demirkılıç ile görüştü.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Sağlığın insan hayatındaki önemine dikkat çeken Başkan Belur, "Sağlık, insana yapılan en büyük yatırımdır. İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. Her sağlık çalışanı bizde vazgeçilmez bir yere sahiptir. Sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızın sağlığı konusunda en önemli görevi üstlenmektedir. Bu kutsal görevi özveriyle yerine getiren, sağlığımızın emanetçisi ilçemizde görev yapan tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Belediyemizin yardımının olacağı bir konu olursa çekinmeden söyleyin kapımız sonuna kadar sizlere açıktır" diye konuştu.

Daha sonra Başkan Belur, Aile Hekimi Dr. Abdullah Karabük ve Hemşire Mehtap Alan'ı, Orhangazi Mahallesi'nde hizmete açılan Keyf-i Seyyah Evi'nde misafir etti.