Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Kaymakamlığının sosyal medya hesaplarını yakından takip eden vatandaşlar ile bir araya geldi. Kaymakamlık makamında samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakam Tanrıseven, sosyal medyada aktif olarak kaymakamlığı takip eden vatandaşlarla sohbet ederek, kendilerinin görüş ve önerilerini dinledi.
Buluşmanın başlangıcında sosyal medya buluşmalarının amacını özetleyen Kaymakam Tanrıseven, 'Günümüzde internet ve özellikle de sosyal ağlar son derece önemli. Yaşananlar, paylaşımlar kısa sürede geniş kitlelere ulaşabiliyor. Bizler tabir yerinde ise klasik, sıcak ve samimi dostlukların yaşandığı dönemlerde yetiştik. Mahallemizde arkadaşlarımızı zahmetle bulurduk belki; ama kolay da bırakmazdık. Gelişen teknolojiye her yaşta insanımız ve kurumlar ayak uydurmak zorunda. 7'den 70'e hepimiz sosyal medyayı takip ediyoruz. Tire Kaymakamlığı olarak hem vatandaşlarımızı bilgilendirmek, hem de vatandaşın bizlere kolayca ulaşmasını sağlamak için sosyal medya ağları vasıtasıyla etkileşimde bulunmaya gayret ediyoruz. Şu an Tire Kaymakamlığı olarak özellikle de yakın çevremizde on binlerce insanla sosyal ağlar ve web sitemiz üzerinden etkileşimde bulunabiliyoruz. Her konuda paylaşımda bulunup vatandaşlarımıza daha yakın olma şansına sahip oluyoruz' dedi.
Kaymakam Tanrıseven ile Tire Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen buluşmaya, Bülent Üney, İbrahim Kemençe, Fevzi Bilkin, Neslihan Karaoğlan, Mestan Çetin, Zühre Yağcı Şanlı ve Aynur Efe katıldı.

Tire Kaymakamı, kaymakamlık takipçileriyle buluştu