Otomotiv sektörünün yenilikçi ismi Aziz Atik Otomotiv, adından söz ettirmeye devam ediyor. Samsun Renault Yetkili Satıcısı Aziz Atik Otomotiv, Tadım Gıda ve Pazarlama Şirketi'ne 18 araç satarak sektördeki iddiasını bir kez daha kanıtladı.

KALİTELİ HİZMET

Yaptıkları ticaretten memnuniyet duyduklarını söyleyen Aziz Atik Otomotiv Ticari Araç Filo Sorumlusu Serhat Kar, ' Tadım Gıda ve Pazarlama'ya 14 adet Kangoo, 2 adet Master, 2 adet Trafic olmak üzere toplamda 18 araç sattık. Aziz Atik Otomotiv 'i tercih eden Tadım Gıda Pazarlama'ya teşekkür ediyoruz. Renault'ta işletmelerin faaliyet alanlarına göre her türlü ihtiyaçlarını karşılayan tüm araçlarımız modern ve şık tasarımı, performanslı ve sessiz motor seçenekleri, teknolojik donanımları, yüksek konfor ve güvenlik düzeyleri ile her alanda üstün nitelikler sergilemektedir. Geniş ticaret ağımızla dün ve bugün olduğu gibi yarın da kaliteli hizmeti müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

'30 İL'E HİZMET

Aziz Atik Otomotiv'den aldıkları 18 araçla beraber araç filolarının sayısını 26 'ya çıkarttıklarını belirten Tadım Gıda Pazarlama Kurucu Ortaklarından Ali Turhan, "Ortağım Kemal Acun ile 2005'te tanıştık ve 2009 yılında Baklavacı Ali Kemal markasını oluşturduk. 2012 yılında Tekkeköy'de açtığımız imalathaneyle Sivas'tan Kastamonu'ya kadar geniş bir alanda hizmet vermeye başladık. İstanbul, Samsun ve Karabük'te olmak üzere 3 adet imalathanemiz ve dağıtım yapan bayilerimiz bulunmakta. Türkiye'de yaklaşık 6 noktadan 30 ile hizmet götürüyoruz" ifadelerini kullandı.

AZİZ ATİK GARANTİSİ

Renault kalitesini Aziz Atik Otomotiv ile yaşadıklarını ifade eden Ali Turhan, "100'e yakın personel ve 26 araçlık filomuzla hizmet veriyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve hız kazanmak için Renault'tan 18 yeni araç satın aldık. Yakın zamanda Türkiye'nin tamamına ulaşmayı amaçlıyoruz. Hem fiyat, hem de yakıt ekonomisi ve kalite açısından en güvendiğimiz marka Renault'u, Aziz Atik Otomotiv garantisi ile satın almanın mutluluğunu yaşıyoruz. İki yılda bir araç filomuzu tamamen yenileyeceğiz ve Renault ile çalışmaya devam edeceğiz. Aziz Atik Otomotiv yetkililerine bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ali Turhan, araçlarının anahtarlarını Aziz Atik Otomotiv Ticari Araç Filo Sorumlusu Serhat Kar'ın elinden aldı.

Berk ASKAR