Her fırsatta halkla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Tok, yaptıklarını ziyaretlerle vatandaşlarla aralarında oluşturdukları gönül bağını kuvvetlendirdiklerini söyledi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde tek tek ziyaret etmeye devam ediyor. İlkadım Belediyesi İletişim Merkezi tarafından, kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıların adres, isim ve irtibat bilgilerini tespit ediliyor. Tespit edilen bilgiler doğrultusunda planlanan ziyaretlerle Başkan Tok, tüm hacıları evlerinde ziyaret ediyor. Yaptığı ziyaretlerde hacılara Kâbe motifli Kur'an-ı Kerim hediye eden Tok, hem vatandaşlarının hayır dualarını alıyor hem de gönül bağlarını kuvvetlendiriyor.

Hacılar ziyaretlerden memnun
Geleneksel hale getirilen hacı ziyaretlerini her yıl gerçekleştirdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Allah'a şükürler olsun. İlkadım ilçemiz genelinde 309 hacımız kutsal topraklarda görevlerini yerine getirip kazasız belasız evlerine döndüler. Bizler de belediye olarak planlamış olduğumuz ilk hacı ziyaretlerimize Iğdır Şehidimiz Burak Zor 'un anne ve babasını ziyaret ederek başladık. Şu ana kadar 144 hacımızı tek tek evlerinde ziyaret ettik ve hayır dualarını aldık. Hacılarımızla ziyaret esnasında bir aile oluyoruz. Ziyaretlerimiz çok samimi bir ortamda gerçekleşiyor. Kendileri o kutsal topraklarda yaşadıkları güzel anılarını bizlere anlatma imkânı buluyor. Bizler de hacılarımızı dinleyerek o kutsal toprakların hazzını tekrar tekrar yaşamış oluyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızla büyük bir aileyiz. Bu güçlü aile bağlarını vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olmamıza bağlıyız. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için tekrar tekrar tebrik ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz' diye konuştu.

144 hacının evine konuk oldu