Kanal D'nin 11 yıldır devam eden dizisi Arka Sokaklar'ın sevilen karakteri Hüsnü Çoban sırtından vurulmuş, Çoban hayranları olay sonrası derin üzüntü yaşamıştı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde de belirsizlik çözülmedi. Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmeyeceği sorusunun yanıtı haftaya yayınlanacak bölüme kaldı.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın paylaştığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği dizinin son bölümünde; sırtından vurulduktan sonra fazlasıyla kan kaybeden Hüsnü Çoban'a, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahale edildi. Ameliyatı gerçekleştiren doktor, 'Hüsnü'nün hayati tehlikesi devam ediyor' dedi.

Başkomiser Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, dizide vurulmasının ardından hafta boyunca gündemde kalan konu sonrası verdiği röportajda, 'Allaha şükür hiç ummadığım kadar seveni varmış Hüsnü'nün. Benim diyemiyorum çünkü 'Hüsnü Çoban yaşıyormuşsun' diye gelip selfie çektiriyorlar. 'Paylaşma bak, bölüm bu akşam' diyorum. Ölmediğim de yayılır şimdi sosyal medyada, bu sefer farklı etkinlikler yaparlar. Yakınlarıma 'Hüsnü değil, Özgür mü öldü?' diye sormuşlar falan… Durum komik bir hal almaya başladı, bakalım bu cuma çözülecek düğüm" dedi. 'Hüsnü Çoban Öldü mü?' sorusuna ise, 'Yaaaaaani… Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yok derlerse adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani…' yanıtını verdi.