Karadenizli şarkıcı Ebral Aydın'ın eşi Derya Aydın, geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu beyin fonksiyonlarını yitirdi.

Yatağa bağlı yaşayan genç kadının kök hücre tedavisiyle ayağa kalkması umut ediliyor. Tedavi masraflarını karşılamak amacıyla bir yardım konseri düzenlenecek.

16 Ekim'de Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yapılacak olan konserde Cengiz Kurtoğlu, Selçuk Balcı, Resul Dindar, Niyazi Koyuncu, İmera Apolas Lermi, Salih Yılmaz ve Anadolu Ateşi en güzel şarkıları Derya için söyleyecek.

Derya'nın hikayesi...

Ebral ile Derya yaklaşık bir buçuk yıl önce evlendi. Derya, Gebze Adliyesi'nde devlet memurluğu görevindeyken, daha iyi yerlere gelmek için çalışıyordu. Bir sene önce Kaymakamlık sınavına girmek için gittiği Ankara'da hayatı bir trafik kazasıyla değişti.

Girdiği ameliyattan beyin fonksiyonlarını kaybederek çıkan Derya Aydın'ın ameliyat sonrasında bilinci kapandı. Ameliyatın ardından Ankara'da gördüğü hiçbir tedaviden olumlu yanıt alamadı. Hala çok zor şartlarda rehabilitasyon merkezlerinde tedavi görmeye çalışıyor.

KAYNAK:POSTA