TRT 1'de başlayan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış, kendisine yöneltilen "Kenan İmirzalıoğlu'na çok benziyorsunuz, daha önce de bunu söyleyen oldu mu?" sorusuna sinirlendi.

Ünalmış, "Bu şimdi sorulacak soru mu? Kim kime benziyormuş!" diye bağırdıktan sonra muhabiri salondan kovdu.

MURAT ÜNALMIŞ HAKKINDA

23 Nisan 1981 Kayseri doğumlu oyuncunun çocukluğu Kayseri'de geçti. Aslen de Kayserili olan Murat Ünalmış, ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır.

Bu eğitim sürecinin paralelinde; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve 'Üç Kadın', 'Deli Duran', 'Sen Ne Dilersen' adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynamıştır. Aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlenmiştir. Evlilikleri 1,5 yıl sürmüştür.