İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Gölbaşı merkez ve beldelere bağlı köy ve mezralarda ki çalışmaları yerinde gördü. İl Genel Meclis Başkanı Erdoğan beraberindeki meclis üyeleriyle köy köy gezerek sorunları yerinde tespit etti.
Kaymakam Can Aksoy'u makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Mehmet Can Erdoğan 2017 yılı ek bütçede yer alan KÖYDES projesi kapsamında yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile beraber Balkar ve Belören Beldelerini ziyaret ederek yapımı devam etmekte olan cami ve lise inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Erdoğan daha sonra ise Çatalağaç ve Çelik köylerini gezdi.
Mehmet Can Erdoğan, köylerin yol, su, kanalizasyon gibi temel ihtiyaçlarının giderilmiş olmasının önemli olduğunu belirterek, 'Artık şehirlerimizde hangi imkanlar var ise, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da aynı imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Devletimizin imkan ve hizmetlerini bu doğrultuda vatandaşımıza yansıtmaya çalışıyoruz. Günümüz şartlarında ortaya çıkan yeni talepler ile var olan eksikliklerin giderilmesi hususunda gerekli hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz' diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Erdoğan Gölbaşı ilçesinde incelemede bulundu