Samsun'da bugün kutlanacak 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle her türlü tedbiri alan İl Emniyet Müdürlüğü, güvelik önlemlerini üst seviyeye çıkarttı.

Toplanma noktasına ve kutlama yapılacak olan alana giriş ve çıkışları kontrol altında tutacak olan polis, şüpheli kişi veya araçlarla igili ihbarları titizlikle değerlendiriyor.

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, "Bayram nedeniyle yaklaşık bin 200 polisimiz görev yapacak. Şehrin giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak. Güvenlik önlemlerini bizzat kendim yerinde takip edeceğim. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hertürlü tedbiri aldık" dedi.

1 Mayıs İşçi Bayramı etkinlikleri, sabah saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Saat 12.00'dan itibaren İlkadım İlçesi İstasyon Mahallesi Ray Apartmanı önünde toplanmaya başlayacak olan gruplar, saat 13.00'de yürüyüşe geçecek.

Cumhuriyet Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar olan yapılacak yürüyüş sonrası konuşmalar ve çeşitli gösteriler düzenlecek.

Bayram OK