Play-Off mücadelesi veren Samsunspor, hedefi açısından son derece kritik maçta aynı puana sahip olduğu Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, rakibini mağlup ettiği taktirde Play-Off yolunda dev adım atacak, son iki haftaya müthiş bir avantajla girecek.

PTT 1. Lig'in 32. haftasında Samsunspor, Play-Off hedefi açısından son derece kritik bir maça çıkıyor. Geçen hafta Denizlispor'u mağlup edip rakipleride puan kaybedince yarışta iddialı konuma gelen Kırmızı-Beyazlı ekip, bu akşam deplasmanda Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacak. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele, TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak.

KAZANMASI GEREK

Kritik maç öncesi iki ekibinde 43'er puanının bulunuyor. Samsunspor, sahadan galbiyetle ayrıldığı takdirde Balıkesirspor'u Play-Off yarışında saf dışı bırakacak ve son iki haftaya müthiş bir avantajla girecek. Kırmızı-Beyazlı ekibin mağlubiyetinde ise umutlar matematiksel olarak bitmesede işi mucizelere kalacak, artık kozlar rakiplerin elinde bulunacak. Samsunspor cephesinde üç puandan başka bir sonuç düşünülmüyor.