Ankete katılıp oy kullandı

SAMSUNLULAR HANGİ RENGİ
İSTİYORSA O OLACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 33 bin 919 seyirci kapasiteli Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun inşaatında sona yaklaşıldığını belirterek, koltuk rengi tercihini Samsunlular'ın yapacağını söyledi. Ankete katılıp oy kullanan Bakan Çağatay Kılıç, "Samsun Stadyumu'nun koltuk rengini taraftar belirleyecek" dedi

HANGİSİNE OY VERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın himayelerinde yapımı tüm hızıyla devam eden ve önümüzdeki sezona yetişmesi planlanan Samsunspor'un 33 bin 919 kişi kapasiteli yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların isteğine göre dizayn edilecek. Samsunspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden koltuk renklerinin belirlenmesi için başlatılan ankete katılıp oy verdi. Maddi manevi her zaman Samsunspor'un yanında olan Bakan Çağatay Kılıç'ın tercihler arasında hangisine oy kullandığı ise şimdiden kamuoyu tarafından oldukça merak ediliyor.


TERCİHLERİ STADA YANSIYACAK

Samsunsor'un resmi internet sitesinde anket başlatıldığını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, "Büyük önem verdiğimiz Samsunspor'un yeni stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Stadımızın koltuk renklerinin belirlenebilmesi için Samsunspor'un resmi internet sitesinde birkaç renk ve düzende oluşturulan seçenekler için anket başlatıldı. Samsun halkının pazartesi akşamı sona erecek bu ankete yoğun bir katılım sağlayacağına inanıyorum. Stat, bu anketten çıkan sonuca göre dizayn edilecek. Samsunlular'ın tercihi stada yansıyacak. Samsunlular nasıl istiyorsa öyle olacak. Samsun halkı ne istiyorsa Bakanlık olarak biz onu yapacağız" dedi.