Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş öncülüğünde gerçekleştirilen Aşure etkinliğinde yoğun tempoya tatlı mola verildi.
Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük başta olmak üzere Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Garnizon Komutanı Per. Yüzbaşı Samed Demet, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yalçın Gürenci, diğer ilçe protokol üyeleri, Nazilli Adliyesinde görev yapan hakimler ve savcılar, adliye çalışanları ve davetlilerin katıldığı etkinlikte konuklara aşure ikram edildi. Adliye Sarayı'nın güney bahçesinde kurulan kazanlarda konuklara ilk aşureleri Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş ikram etti. Adliye çalışanları, her yıl Muharrem Ayında aralarında topladıkları paralarla aşure yaptırarak adliyeye gelen vatandaşlara birlikte aşureden yediklerini söyledi.
Vatandaşlardan adliye çalışanlarına teşekkür
Adliyede işi olan ve aşure ikramı ile karşılaşan vatandaşlar ise 'Adliyenin yüzünü soğuk derler ama görüyoruz ki sadece duvarları soğuk. Çalışanlar sıcak kanlı ve bize aşure ikram ederek tatlı bir anı bıraktılar. Emeği geçenlerin hayırlarını Allah kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah hiç kimseyi kötü bir şey için adliyeye de düşürmesin' dediler.

Adliye çalışanlarından aşure ikramı