Türkiye Şampiyonası'nın finalinde Antalya Muratpaşa Belediyespor'a 1-0 yenilen Kadıköyspor U17 takımı, ikinci oldu. Karşılaşma sonunda düzenlenen törende bin 360 takım arasından ikinci olan Kırmızı-Beyazlı ekibe kupası verilirken, spor camiası başarısından dolayı Kadıköyspor'u kutladı.

Kadıköyspor U-17 takımı, Türkiye Şampiyonası finalinde Antalya Muratpaşaspor'a 1-0 yenilerek ikincilikte kaldı. Adana'da oynanan karşılaşmada bir çok pozisyondan yararlanamayan Kırmızı-Beyazlı ekip, rakibin bulduğu gole engel olamadı ve sahadan mağlup ayrıldı. Mücadele sonunda düzenlenen törende Kadıköyspor'a ikincilik kupası verildi. Müthiş bir başarı göstererek finale kadar çıkmayı başaran ancak şampiyonluğu kaçıran Kırmızı-Beyazlı futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Ancak, herkes finale kadar çıkan Kadıköyspor'u başarısından dolayı tebrik etti. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kadıköyspor U-15 takımı da Türkiye ikincisi olmuştu.

ÖZBULUT KUTLADI

Samsun Futbol İl Tesilcisi Hasan Özbulut, Kadıköyspor'u zorlu mücadelede yalnız bırakmadı. Özbulut, Kadıköyspor, cephesini kutladı.