Serdar Ortaç, Kumluca ilçesinde bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında Karatepe stadyumunda konser verdi. Konser öncesi stadyumu dolduran on binlerce izleyiciye konuşma yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bu yıl 17'ncisini gerçekleştirdikleri Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin sonun yaklaştıklarını ve festivalin finalinde Kumluca ve yöre insanını sanatçı Serdar Ortaç ile buluşturduklarını söyledi.

Konuşmanın ardından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan ve AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer tarafından, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlara plaket verildi.

Daha sonra havai fişek gösterileri altında sahneye çıkan Serdar Ortaç, seslendirdiği eserleriyle stadyumu dolduran hayranlarını gönüllerince eğlendirdi. Zaman zaman eserlerini hayranlarıyla birlikte seslendiren Ortaç, dans ekibinin hareketli danslarıyla hayranlarını coşturdu.
Konser sonunda sahneye gelen belediye meclis üyeleri ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sahne performans ve seslendirdiği eserleriyle izleyicilerini coşturan sanatçı Serdar Ortaç'a teşekkür etti ve Ortaç'a Kumlucalılar olarak bir sürprizleri olduğunu söyledi.

Kumluca halkı ve hayranlarının Serdar Ortaç'ı '2016 yılı Kumluca müzik kralı' seçtiklerini ifade eden Çetinkaya, Ortaç'ın boynuna 'Kumluca 2016 Müzik Kralı' yazısını astı ve cübbe ile sarık giydirdi. Ardından Ortaç'ın boynuna domates ve biberlerden yapılmış buket takan Çetinkaya, Ortaç'ı tebrik ederek, çatalla Kumluca domateslerinin tadına baktırdı.

Belediye Başkanı Çetinkaya ile birlikte sahneye getirilen krallık tahtına oturarak hatıra fotoğrafı çektiren sanatçı Serdar Ortaç da, kendisini seyircinin ilgisi ve organizasyonun güzelliğinin çok mutlu ettiğini, konser sonunda Kumlucalılar tarafından 'Kumluca 2016 Müzik Kralı' seçilmesinin de kendisine gurur verdiğini söyledi.