Samsunspor, Süper Lig yolculuğuna devam ediyor. Başkan Erkurt Tutu, 2010-2011 sezonunda Süper Lig sevinci yaşandığında da takımın başında idi. Şuanki kadroda o dönemden hiç oyuncu yok. Başkan Erkurt Tutu ise ilginç bir motivasyon yöntemi keşfetmiş, O dönemki şampiyonluk sevincini cep telefonundan oyunculara seyrettirip maçlara daha iyi konsantre olmalarını sağlıyor sanırım. Ne diyelim... İşe yarayacak yöntem...

Aklını sahada kullan

Kırmızı-Beyazlı ekibin yaramaz çocuğu Ofoedu...Saha içerisinde olduğu kadar saha dışında da yaptıklarıyla hep gündemde. Teknik Direktör Engin Korukır'ı ise her fırsatta onunla özel görüşürken ortaya ilginç fotoğraflar kareleri çıkıyor. Korukır, öğrencisine nasihatte bulunuyor. Umarız bu nasihatten sonra Ofoedu, Balıkesir maçında coşar.

Bırak topu gol atacağım

Samsunspor'un malzemecisi Orhan Üren, renkli kişiliği ile bilinir. Orta saha oyuncusu Taha ile Orhan Üren arasında da idmada ilginç an yaşandı. Taha, şut çekmek için hızla geldiği anda topu yere bırakmayan Orhan Üren'e, "Bırak topumu gol atacağım" derken tecrübeli oyuncunun bu gol hevesinin bu akşamki maçta gerçekleşmesi kendisi gibi herkesi mutlu edecek.