Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan bir süredir cezaevinde tutuklu bulunan şarkıcı Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki, son bir itirazda bulunarak Deniz Seki'nin serbest kalması için mücadelelerini noktalayacaklarını söyledi.

Sözcü'nün haberine göre, Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki, önceki akşam katıldığı bir partide gazetecilerin sorularını yanıtladı. Serkan Seki, ablası Deniz Seki'nin tutukluluk halinin bitmesi için son bir itirazda bulunacaklarını belirtti.

18 aydır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Deniz Seki'nin sağlığının yerinde olduğunu belirten Serkan Seki, 'Bu hafta mahkemeye son bir itirazımız daha olacak. İnşallah iyi bir karar verilir ama pek ümidim yok. Dosya ile alakalı bir değişiklik olmazsa yasal süre olarak 2017'de tahliye olacak.

Sanatçılar olsun, halk olsun neyin ne olduğunu zaten biliyor. Bizi ayakta tutan şey bu. Yıkılmıyoruz. Bir gün bu haksızlık mutlaka ortaya çıkacaktır.' diye konuştu. Serkan Seki, ablası Deniz Seki'nin 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki oyunculuğunu da başarılı bulduğunu söyledi.