Dün oynanan Tarsus İdmanyurdu müsabakası sonrasında küme düşen Kartalspor'da futbolcular ve teknik ekip büyük şok yaşadı. Küme düşen takımı otobüse almayan Kartalspor yönetimi, teknik ekibi de otobüse almayarak şehirden ayrıldı. Ayrıca uçak biletlerini de iptal eden yönetim, futbolcularla birlikte teknik ekibi Tarsus'ta bıraktı.

TARSUS YÖNETİMİ SAHİP ÇIKTI

Bunun üzerine Tarsus İdmanyurdu Asbaşkanı Fatih Yıldırım, ortada kalan Kartalspor heyetini kendi kulüplerine götürdü. Burada oyunculara kuru fasulye ve pilav ikram eden Yıldırım, daha sonra Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Kartalspor ekibini Adana Havalimanı'na uğurladı. Burada Kartalspor heyeti yeniden bilet alarak, uçak saatini beklemeye başladı.

HAVALİMANINDA İKİNCİ ŞOK

Havalimanında kendilerini desteklemeye gelen taraftarlar ile karşılaşan oyuncular, burada da kısa bir süre tartışma yaşadı. Bunun üzerine havalimanına polis ekipleri sevk edildi. Polisin araya girmesiyle, taraftarlar ve futbolcular sakinleştirildi. Daha sonra Kartalspor ekibi saat 00.10'da kalkan İstanbul uçağıyla Adana'dan ayrıldı.