TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonunda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı tek antrenman ile sürdürdü. Yeni Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, düz koşunun ardından ağırlık ve pas ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenman öncesinden açıklamalarda bulunan Yunan yıldız Samaras, geleceğe yönelik olumlu açıklamalarda bulundu.

'Ben asist yapacağım, golü de Ayite atacak'
Sezon öncesi hazırlık kampı geçirmediği için ilk 6 hafta zorluk çektiğini ifade eden Samaras, 'Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. İlk 2 ay biraz zor geçti. Değişiklikler ve problemler oldu. Şimdi durumlar düzeldi, rahatladım. Hedefimiz bütün maçları kazanmak. Hocam beni 5, 10 ya da 90 dakika da oynatsa hazırım. Ağustos ayının sonunda Samsunspor'a geldim. İlk haftalarda 11'de oynayacak kadar hazır değildim. Takımı yakalamak için çok çalıştım. Futbolcular için hazırlanmak için 5-6 hafta hazırlık süresi olması gerekir. Şu anda kendimi tamamen hazır hissediyorum. Bu hafta bir asist yapacağımı umuyorum. Golü de Ayite atacak' dedi.
Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Ahmet Cebe de şu andaki takımda olumlu hava hakim olduğu ve üst sıralara doğru çıkacaklarına inandığını ifade etti.

Yunan golcü Samaras’tan ’asist’ sözü