PTT 1. Lig'de 32. hafta müsabakasını oynayan Vartaş Elazığspor'da Karabükspor maçı sonrasında alınacak cezalar düşünülüyor. İlk 11'in değişmez isimlerinden olan Binya'nın rakibine kafa atarak kırmızı kart görmesi, maç sonunda yaşanan olaylar nedeniyle de Tom'un muhtemelen sezonu kapatacak olması, teknik ekip ve yönetimi düşündürüyor.

Gelecek hafta kendi evinde küme düşmemek için mücadele eden Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan Elazığ temsilcisi, yüksek ihtimalle bu maçta Tom ve Binya'dan yoksun olacak. Her iki futbolcunun da sezonu kapatacağı düşünülürken, son hafta zorlu Adanaspor deplasmanında da bu futbolcuların yer alması zor görünüyor.

Play-off potasında Samsunspor'un direkt olarak rakibi olan Elazığspor, futbolcularının centilmenlik dışı hareketleri nedeniyle Play-off yarışında yara aldı.

Bugün oynanacak olan Balıkesirspor - Samsunspor mücadelesinde Samsunspor'un galip gelmesi halinde 6. sıradaki yerini Samsunspor'a kaptıracak olan Elazığspor'da, hem gelecek haftaların futbolcu eksikleri, hem de ilk 6 yarışındaki stres futbolcuları ve teknik heyeti düşündürüyor.

Samsunspor cephesinde ise Balıkesirspor maçı bir kat daha önemli hale gelirken, rakiplerde yaşanan tartışmalar, cezalılar ve olaylar, Samsunspor'un işini biraz daha kolaylaştırıyor.