Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Galatasaray, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Bilindiği gibi Lucescu'yla yakından ilgilenen sarı kırmızılılar, Rumen teknik adamdan gelen teklif ile şoka uğradı. Ukrayna temsilcisinden gelecek sezon ayrılması beklenen başarılı teknik adamın, Türkiye'de bulunmaya sıcak baktığı fakat teknik direktörlük yapmak istemediği iddia edildi.

Galatasaray yönetimine benim yerime oğlum Razvan'ı teknik direktör yapın, ben de sportif direktör olurum teklifiyle giden Lucescu'nun, bu teklifinin sıcak karşılanmadığı bildiriliyor. Galatasaray yönetiminin kendi içinde yaşadığı tartışmalarda bu ilginç teklife evet dersek taraftarın tepkisini çekeriz denildiği ve bu transferin de olumlu sonuçlanma ihtimalinin azaldığı ifade ediliyor.

Galatasaray'ın yanı sıra bir dönem Trabzonspor'un da ilgilendiği başarılı teknik adam, bu sezon Ukrayna temsilcisi ile yollarını ayıracak gibi görünüyor. Mircea Lucescu'nun, gelecek sezon teknik direktörlük yapmayacağı ve emekli olmak istediği de iddialar arasında bulunuyor.