Olay, gece saat 02:00 sıralarında Ümraniye Esenşehir Mahallesi Leylak sokak üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre evde bulunan Türkmenistan uyruklu Gül Yağmurova, Muhammed Azizov, Babahan Ereşov ve İkram Ereşov bir süre alkol aldı. Daha sonra Muhammed Azizov ile İkrem Ereşov arasında sözlü tartışma yaşandı. İkili arasında yaşanan sözlü tartışmaya Babahan Ereşov da dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed Azizov mutfaktan aldığı bıçakla İkram Ereşov ile Babahan Ereşov'a saldırmaya başladı. İkram Ereşov vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri nedeniyle ağır şekilde yaralanırken, Babahan Ereşov ise bıçaklı saldırıda hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından evde bulunan Gül Yağmurova ise koşarak evden çıkıp komşulardan yardım istedi. Gül Yağmurova olayın sıcaklığı ile kısa süreli şok yaşarken, sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Olayı gerçekleştiren Muhammed Azizov ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Aldığı bıçak darbeleriyle yerde kanlar içerisinde yatan İkram ve Babahan Ereşov ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Akraba oldukları öğrenilen ve olayı gerçekleştiren Muhammed Azizov sorgulanmak üzere Dudullu Şehit İsmail Akkoyun Polis merkezine götürüldü.
Polis'in olay ile ilgili incelemesi sürüyor.

Tartışma kavgaya dönüştü: 2 yaralı