Peyami Safa'nın aynı isimli eserinden uyarlanan 'Cingöz Recai' filminin galası yapıldı. Kenan İmirzalıoğlu ve Meryem Uzerli'nin başrolünde oynadığı film 13 Ekim'de vizyona girecek. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala gecesine film ekibinin yanı sıra sanat camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Kenan İmirzalıoğlu 'Cingöz Recai' ile ilgili olarak, "Filmi bu yılın gerçekleriyle yaptık. Çok özel bir oyuncu kadrosu var. Keyifle çalıştık. Yapımcımız da filmin yapımı için elinden geleni yaptı ve hakkını verdi. Özel bir buluşma olduğunu düşünüyorum. İnşallah seyirci de keyif alır." dedi.

''ÇOK KEYİFLİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK''

Filmde 'Başkomiser Rıza' karakterini canlandıran Haluk Bilginer ise çok çalıştıklarına işaret ederek, seyircinin de filmi beğenmesi temennisinde bulundu. Haluk Bilginer, çok keyifli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve çekim aşamasında çok mutlu olduğunu aktardı.

MİKROFONLARI GERİ ÇEVİRMEDİ

Gala gecesinde deri göğüs dekolteli kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli, kendisine yöneltilen mikrafonları da geri çevirmedi.

''ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM''

Meryem Uzerli 'Cingöz Recai'nin çok farklı ve özel bir film olduğunu dile getirdi. Meryem Uzerli, ''Çekimleri Rusya St. Petersburg'da ve İstanbul'da yaptık. Çok güzel enerjisi olan bir film. Ben Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığım için Allah'a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk.''dedi.

Hayri Aslan'ın yapımcılığında çekilen 'Cingöz Recai'de Serkan Keskin, Fatih Artman, Günay Karacaoğlu, Algı Eke, Laçin Ceylan, Hakan Boyav, Selim Bayraktar, Ushan Çakır, Meriç Aral ve Boran Kuzum da rol aldı.

Gecede eşi Sinem Kobal'ın anesi Nuray Kobal babası Mehmet Kobal ve kardeşi Kerem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nu yalnız bırakmadı. Sinem Kobal, kırmızı kıyafeti ile bütün bakışları üzerinde topladı.

Nuray Kobal çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Nuray-Mehmet Kobal

KAYNAK:POSTA