Sağlık Bakanı Ahmet Demican'ı makamında ziyaret eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçenin sağlıkla ilgili talep ve gereksinimlerini aktardı.

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Bakan Demircan, Havza Devlet Hastanesi'ne yeni ekipman ve doktor desteğinde bulunulacağını belirterek, Havza Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin ise en kısa sürede hizmete girmesi için gerekli desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

DEMİRCAN'A TEŞEKKÜR

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İkiz, Bakan Demican ile yapılan görüşmede ilçedeki sağlık kurumlarıyla ilgili taleplerini dile getirdiklerini söyledi. İkiz, "Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşmede, Havza Devlet Hastanesi ve Havza Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili gereksinimlerimizi dile getirdik ve konu ile ilgili dosyayı kendilerine takdim ettik. Sayın Bakanımız, Havza Devlet Hastanesi'ne yeni ekipman ve doktor desteğinde bulunulacağını, Havza Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin ise en kısa sürede hizmete girmesi için Sağlık Bakanlığı olarak gerekli desteği verileceklerini belirtti. Sayın Bakanımız Ahmet Demircan'a taleplerimize gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Özdemir ise ziyaretin oldukça olumlu geçtiğini ifade ederek, Bakan Demircan'a teşekkür etti.