Türk Kızılayı Adana Şubesi Çukurova Kaymakamlığı görevine atanan Osman Sarı'yı makamında ziyaret etti. Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri Reşat Karaca, Mahmut Nimet Dalkır, Ahmet Çolak ve Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir ile Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ümit Toksöz de hazır bulundu.
Çukurova Kaymakamı Sarı, Türk Kızılayı'nın ulusal ve uluslararası çalışmalarını takdirle takip ettiğini ve desteklediğini kaydetti. Türk Kızılay'ın geleneklere uygun 'Karagün Dostu' kimliğini en güzel yaşatan kurum olduğunu belirten Kaymakam Sarı, 'Yönetiminden personeline, ulvi bir hizmet üstleniyorsunuz. Görev zorunluluğu ile değil, vicdani aşkla çalışan Türk halkının yardım meleği Kızılay çalışanlarını yürekten kutluyorum' dedi.

Desteğiniz bize güç veriyor
Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise Kaymakam Sarı'ya düşüncelerinden ötürü teşekkür etti. Saygılı, 'Sizin gibi Kızılay dostu yöneticileri görmek, bizleri daha güçlü hale getiriyor. Yeni göreviniz Adana ve Çukurova ilçemize hayırlı olsun' şeklinde konuştu.
Türk Kızılayı'nın kurulduğu günden bu yana insan odaklı çalıştığını belirten Saygılı, 'Kızılay demek yardım demektir. Mağdurun, muhtacın ve ihtiyacı olan herkesin yanında Kızılay dün olduğu gibi bundan sonra da var olacaktır' ifadelerini kullandı.
Özellikle kan bağışı konusunda kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini de söyleyen Saygılı, bu doğrultuda Çukurova Kaymakamlığı'ndan da destek istedi.