Samsun Yelken Kulübü tarafından düzenlenen 23 Nisan Kupası Yelken Yarışları, düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Yarışlara katılan tüm minik sporcular, ödül töreninin ardından pasta kesip, keyifli anlar yaşadı.

Samsun Yelken Kulübü tarafından 23 Nisan Kupası Yelken Yarışları, hafta sonu düzenlendi. Katılımın yüksek olduğu ve yarışların da oldukça heyecanlı geçtiği kupa, düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Samsun Yelken Kulübü Başkanı Ertekin Sezer ve yönetim kurulu üyeleri, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Ödül töreni sonunda ise sporcular, özel olarak hazırlanan pastayı hep birlikte kesip keyifli anlar yaşadı. Başkan Sezer, "Kulüp olarak yarışmalarımız sürüyor. 23 Nisan Kupası'nı zamanından bir hafta sonra gerçekleştirebildik. Yarışlar oldukça keyifli geçti. Dereceye giren sporcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

PASTA KESTİLER...

Yarışlara katılan tüm minik sporcular kendileri için özel olarak hazırlanmış pastayı kesti. Kulüp yönetimi, sporcular, hakemler ve görevlileri törenin ardından yemekte ağırladı.

Selçuk KAYA