Toplantıda Hac ve Umre konusunda en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentelerine ödülleri takdim edildi. Son 3 yıldır THY ile en çok Hacı ve Umre yolcusu taşıyan İstanbul Hisar Turizm, bu sene de birincilik ödülüne layık görüldü. İstanbul Hisar Turizm yetkililerine ödülü THY Genel Müdürü Bilal Ekşi takdim etti.

'Başarımızın sırrı inanç ve insan odaklı hizmet'

'Tam Hizmet Tam İbadet' anlayışıyla, her gruba manevi değerlerle donanmış ehil ve tecrübeli rehberlerle hizmet verdiklerini ifade eden Muhsin Varol, her gelir seviyesine uygun paketlerle, kaliteden taviz vermeden sektörde örnek ve öncü olmaya devam etme gayreti içinde olduklarını dile getirdi.
Yeni Umre sezonuna çok farklı Umre paketleri ile girdiklerini, özellikle Ekonomi Plus paketi ile ezberleri bozarak, hem ekonomik hem çok kaliteli bir program hazırladıklarını vurgulayan Varol, 'Bunun yanında Gümüş, Altın, Platin, Butik ve Kurumsal paketlerle her kesime en kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmaya gayret ediyoruz' dedi.
Dünya markası olan Türk Hava Yollarından 4'üncü defa böyle bir ödül almanın gururunu yaşadıklarını belirten Varol, 'Hac ve Umre ibadetinde şirketimizi tercih eden misafirlerimize, Türkiye'nin birçok Havalimanından uçak kaldırarak şirketimize her türlü desteği esirgemeyen Türk Hava Yolları yetkililerine teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.