VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Elmalı tarafından 2017-2018 yeni sezonu için ana sponsorluk sözleşmesine imza atıldı.

'Spora her alanda destek veriyoruz'

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, ' VM Medical Park Hastaneler Grubu olarak her alan da spora destek veriyoruz. Geçmişte olduğu gibi bu sezonda şehrimizin en önemli markası Samsunspor'un sağlık sponsorluğunu üstlendik. Samsunspor'dan hiçbir zaman desteğimizi esirgemedik. VM Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü'ne de 8 yıldır ana sponsor oluyor ve isim hakkını alıyoruz. Samsun takımlarının başarısını görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında Türkiye'nin İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olması da bizim için büyük bir gurur. Bu anlamda biz de VM Medical Park Samsun Hastanesi olarak takımlarımızın başarısına en ufak bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere' dedi.

VM Medicalpark Samsun'a teşekkür

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı ise, 'Kulübümüzün ana sponsoru VM Medical Park Samsun Hastanesi ile sponsorluk sözleşmemizi imzalamış bulunmaktayız. Başta Genel Koordinatörümüz ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hikmet Çavuş'a ve 8 yıldır maddi ve manevi olarak yanımızda olan VM Medical Park Samsun Hastanesi ve VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan'a ve nezdindeki tüm çalışanlara; yönetim kurulumuz engelli sporcularımız ve aileleri adına şükranlarımı sunuyorum. Bizler sponsorumuzun ve kulübümüzün kurumsal kimliğini ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız' diye konuştu.